Carne de ternera en Can Ros

A Can Ros som especialistes en vedella. L’Entrecot i el rellom reis dels talls més tradicionals. La carn de vedella és, sens dubte, una de les carns més benvolgudes i valorades. Rica en Vitamina E, proteïnes i minerals com el calci, el fòsfor i el magnesi.

A la Carnisseria Ca Ros som especialistes en vedella. Tant si prefereixes un estil de tall més tradicional o et decantes per talls més especials, com els de la carnisseria Argentina. L’entranya, el xurrasco o el buit són perfectes per a gaudir d’un bon rostit en família o amb amics. Les nostres carns de vedella o bou sotmeses a llargs processos de maduració aporten a la carn un sabor més intens i concentrat. La carn queda tendra, es desfà en la boca i és molt agradable al paladar. La millor manera de cuinar-la? Sens dubte a la graella i cuinada al punt per realçar tot el seu sabor.

Carne de ternera en Can Ros
Carne de ternera en Can Ros
Carne de ternera en Can Ros

Vedella Nacional, autèntic Umami

A la nostra carnisseria de Can Bellotera seleccionam les millors carns nacionals de boví. Races autòctones que provenen de la Devesa d’Extremadura, del Pirineu Català o la Rossa Gallega. Animals de creixement lent, criats a l’aire lliure i alimentats amb les millors pastures, donen lloc a una carn de molt de sabor, textura i un perfecte marbrejat.